Mijn eerste eigen auto!

Ik heb een eigen auto!

In februari kocht ik mijn auto. Ik heb voornamelijk een auto nodig voor mijn baan als ergotherapeut. Dat is makkelijker omdat ik naar verschillende locaties moet.

In principe zou ik half april drie maanden op reis gaan. Als ik terug zou komen zou ik vrij snel beginnen met mijn baan. Ik heb dus getwijfeld wanneer ik mijn auto zou kopen: nog voor of na mijn reis?

Uiteindelijk heb ik dus toch een auto gekocht (nog voor mijn oorspronkelijke reis). Ik ging er vanuit dat het krap zou worden om in korte tijd nog een auto te kopen als ik terug zou komen. Daarnaast zou ik uiteindelijk toch een auto kopen. Of het nu was of later maakt voor mij qua geld niet heel veel uit. In de tijd dat ik in Australië zou zijn, zou het thuis tijdelijk een tweede auto worden.

Nu gaat mijn reis uiteindelijk niet door (vanwege het Corona virus). Het voelt voor mij soms een beetje omslachtig. Ik had uiteindelijk kunnen wachten met een auto kopen, maar ik kan niet in de toekomst kijken! Op dat moment was het een goede keuze. En het blijft toch fijn dat ik al een auto heb!

Een kennis heeft een eigen autobedrijf. Hij had op dat moment een mooie Toyota Aygo staan, voor een goede prijs en met een vrij lage kilometerstand. Na een proefrit te hebben gemaakt, werd dat mijn auto!

Ik ben er super blij mee! Hij rijdt heel fijn en ik voel me heel volwassen als ik in mijn EIGEN auto rijd! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s