Dit was mijn 2019

Nu ik terug kijk op mijn blog zie ik dat ik vrij weinig gedeeld heb. Ik heb ook het gevoel dat ik dit jaar minder dingen te delen heb dan vorige jaren. Alsnog wel een paar hele leuke en speciale herinneringen, dus ik neem je weer mee in mijn 2019!

Januari: In januari eindigde mijn eerste stage. Verhuisde ik weer terug naar huis (wat ik in het begin verschrikkelijk vond!). Ook ging ik naar de winter Efteling met vriendinnen. En winters was het zeker want het ging sneeuwen!

Februari: In februari ben ik begonnen met het schrijven van mijn scriptie, samen met nog drie andere meiden. Ik had daarnaast nog veel vrije tijd over, dus ik heb ook nog veel gewerkt!

Maart: In maart ontmoette ik Shawn Mendes, voor de tweede keer! En ging ik naar zijn concert.

Juni: We verrasten mijn opa voor zijn tachtigste verjaardag. We gingen een dagje in ‘eenden’ rijden. Gelukkig was het heel mooi weer!IMG_5283-2-01Op Vaderdag gingen we een dag naar Wassenaar. Eerst naar Museum Voorlinden, daarna naar het strand.

Juli: Voor de zomervakantie kregen we te horen dat we 0,2 punt te kort kwamen, wat betekende dat we onze scriptie moesten herschrijven. Het bleek uiteindelijk nog vrij lastig te zijn wanneer we onze herkansing konden inleveren. Ik ging dus niet heel fijn op vakantie naar Vietnam…

Gelukkig kon ik in Vietnam genieten, wat een mooie reis was het! Een van mijn hoogtepunten was kanoën in Lan Ha Bay. lrm_export_169569850095790_20190719_2123169532133036306543658401.jpegAugustus: Nadat ik terugkwam uit Vietnam, weer gelijk aan scriptie. Gelukkig heb ik ook nog wat leuke dingen gedaan. Ik ging ’s morgen vroeg naar de Posbank om foto’s te maken van de hei. Ook ging ik met vriendinnen naar Amersfoort en het strand. LRM_EXPORT_31677092624337_20190824_213405740-01-01September: Na de zomervakantie startte ik met mijn nieuwe stage. Dit is mijn allerlaatste stage! Als het goed is ben ik eind januari afgestudeerd! Ik loop een innovatieve kinderstage, wat betekent dat er geen ergotherapeut is binnen de organisatie. Ik kan dus veel dingen zelf uitzoeken en ik word begeleid door twee kinderoefentherapeuten (dat heeft wel overeenkomsten met ergotherapie). Het is echt een goede keuze geweest om deze stage te gaan doen, want ik merk gewoon hoeveel ik ben gegroeid. En waarschijnlijk kan ik hier blijven werken! 🙂

blanks.JPG

Ik ging ook nog met mijn zusjes naar ‘Blanks’, bij een radio optreden.

November: Naast stage waren we ook nog steeds bezig met onze scriptie. Nu ik daar op terug kijk denk ik echt ‘hoe hield ik dat vol?’. Maar uiteindelijk hebben we onze herkansing gehaald met 2 hele punten omhoog!

Weer naar The Vamps in de Melkweg!LRM_EXPORT_34325620288676_20191102_233453961_edited

Ik heb vrij spontaan met een vriendin een weekend naar Parijs geboekt. Dat was echt heel erg fijn en gezellig!

En ik ben dit jaar 21 geworden. Ik trakteerde mezelf op een nieuwe camera!DSC08919-02_editedDecember: Naar het Amsterdam Light Festival! 20191229172938_IMG_0162_edited.jpegIk schreef eind vorig jaar dit ik graag mijn stage in Australië wilde doen. Dat bleek in de praktijk lastiger, dus vandaar dat ik ‘m toch maar in Nederland heb gedaan. Ik heb een vliegticket geboekt en ik ga in April alsnog naar Australië om te reizen! 2020, ik heb er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s