Dit was mijn 2018

Ieder jaar heb ik het gevoel dat het jaar zo snel ging, maar voor mijn gevoel is 2018 écht snel voorbij gegaan! 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Ik ging voor het eerst stage lopen, voor het eerst op kamers en alleen op reis! Ook liep het jaar totaal anders dan ik van tevoren had kunnen bedenken!

Concerten

James TW in Tivoli Vredenburg! IMG-20180331-WA0008-02Waar ik Rianne weer zag! Rianne heb ik leren kennen door concerten. Ook al woont ze helemaal aan de andere kant van Nederland, we hebben heel leuk contact! thevamps.pngThe Vamps in Paradiso. Voor dit concert ging ik met een vriendin de hele dag in de rij staan (of zitten eigenlijk). En ik stond vooraan!IMG_20181105_233424_479-01.jpegOok voor 5 Seconds Of Summer gingen we de hele dag in de rij staan. Dit was afgelopen november, we hadden een slaapzak gekocht en ik heb het gelukkig niet koud gehad. Ook hier stonden vooraan!

Reizen

Afgelopen jaar heb ik weer veel mooie reizen mogen maken!

Ik ging voor het eerst alleen op reis, naar Praag!

In de zomervakantie bezocht ik Wenen, Slovenië en Italië.

IMG_9769En in de herfstvakantie ging ik naar Sevilla!

Persoonlijk

IMG_20181019_222733_010Ik ging voor het eerst stage lopen. Daarvoor moest ik ook voor het eerst op kamers! Helaas liep deze stage helemaal anders dan verwacht en heb ik besloten om met deze stage te stoppen. Die keuze maken vond ik zo moeilijk, maar uiteindelijk was dit voor mij wel het beste. Doordat ik rond april was gestopt had ik ook een aantal maanden vrij en ging ik dus alleen op reis naar Praag! Vanaf september ging ik weer (opnieuw) stage lopen en ook weer op kamers. Deze stage past zo veel beter bij mij! Eind januari rond ik alles af voor deze stage en ik wil dan graag nog een artikel schrijven over stage lopen.

Ik vierde mijn verjaardag met mijn vriendinnen in Amsterdam!

In 2019 ga ik naar het concert van Shawn Mendes en ga ik hopelijk een half jaar stage lopen in Australië!

 

Een gedachte over “Dit was mijn 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s