Hortus Botanicus Amsterdam

IMG_4929Een paar weken terug ging mijn zusje een dag proef studeren in Amsterdam. Mij leek het leuk om met haar mee te gaan naar Amsterdam. Mijn vader ging uiteindelijk ook nog mee, en we gingen rondlopen in Amsterdam. We kwamen langs Hortus Botanicus. Hier wilde ik nog een keer heel graag heen dus zijn we spontaan naar binnen gegaan!

IMG_4932Hortus Botanicus heeft verschillende kassen, met verschillende soorten planten. Bijvoorbeeld een cactus tuin (met roze muren!!).IMG_4934IMG_4938IMG_4949Deze kas is echt zo mooi! Op camera was het niet goed vast te leggen. En zie je die bananen bladeren?IMG_4974Ze hebben ook een vlindertuin met heel veel mooie vlinders!IMG_4980Ben jij wel eens bij de Hortus Botanicus in Amsterdam geweest? 

Een gedachte over “Hortus Botanicus Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s