Dit was mijn 2017.

DSC01624Een jaar gaat toch altijd sneller voorbij dan ik denk. 2018 staat alweer voor de deur! Ieder jaar kijk ik terug naar mijn hoogtepunten van het jaar. Hier komt mijn terugblik op 2017.

Reizen

IMG_2122-1.JPGIn mei ging ik een weekje naar Engeland. Deze foto is gemaakt in Bath.DSC01770.JPGIn juni waren mijn opa en oma 50 jaar getrouwd. We gingen naar een idioot groot huis in België.

 

In de zomervakantie ging ik voor het eerst naar Slovenië. Wat een mooi land is dit!

Concerten

DSC01654Op 1 mei was het eindelijk zo ver: Shawn Mendes. Dit concert was echt fantastisch! Ook het decor vond ik echt heel mooi (zoals die maan!).DSC04358Ook ging ik voor het eerst naar James TW. James TW was het voorprogramma bij Shawn Mendes. Na het concert ben ik écht fan geworden van James TW. Ook ging ik voor het eerst alleen naar een concert!

Persoonlijk

Ik mocht dit jaar voor het eerst stemmen!

IMG_2315-1Ik had dit jaar mijn allereerste samenwerking! Ik kon het echt niet geloven toen ik het mailtje zag!

Ik ben helemaal vegetarisch gaan eten! Ik eet al bijna jaar geen vlees, maar at nog wel vis. Dat is nu ook verandert.

Ik ben in september begonnen met de minor Sociale Psychiatrie. Ik vind het heel interessant, maar ook erg zwaar. In de kerstvakantie ben ik nu heel druk bezig om alles af te ronden. Ik heb gelukkig nog wel de tijd gehad om een dagje naar Amsterdam te gaan. Hier is nu het Light Festival en ik ben echt trots op deze foto!IMG_4865-01.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s