Mi-Pac Tote Backpack (Fjällräven look-a-like)

IMG_2844Ik kwam deze rugzak tegen en ik wist gewoon dat ik hem moest hebben! Ik heb alleen heel lang getwijfeld welke kleur ik zou nemen. Uiteindelijk heb ik toch, heel verrassend, voor zwart gekozen. Zwart matcht gewoon met alles!

De tas vind ik heel duidelijk op een Fjällräven rugzak lijken. Een tijdje geleden wilde ik zo’n rugzak, maar ik vond ze toch wel erg prijzig. Mijn camera zou er niet inpassen en die heb ik toch wel vaak bij me. Ook vond ik de afwerking van de tas niet heel mooi (binnenin zit een soort piepschuim, heel vreemd vond ik het). Kortom, een Fjällräven zou het niet worden.

img_2860.jpg
Tot ik dus deze look-a-like (voor €40) tegen kwam. Ik vind deze tas zo veel mooier afgewerkt! Er zit een heel stevig laptop vak in en binnenin de tas zit ook nog een klein vakje (bijvoorbeeld voor portemonnee, sleutels, telefoon) die met een rist dicht kan. De hengsels zijn heel stevig (en ook breder dan een Fjällräven, wat ik prettig vind). Ook past mijn camera echt perfect in deze tas. Én wat ik een heel leuk detail vind, is dat de onderkant een soort fluweel is. Ik ben echt zo blij met mijn aankoop!

De rugzak vind je hier.

3 gedachten over “Mi-Pac Tote Backpack (Fjällräven look-a-like)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s