Even een levensupdate (en mijn zomerplannen)

img_2951.jpgEven een update tussendoor! Ja, ik leef nog! Deze twee weken zijn voor mij twee rare weken. Ik had afgelopen weken mijn herkansingen en tentamens. Ik heb nog één tentamen, maar al wél een vakantie gevoel!

Vrijdag 23 juni had ik mijn laatste herkansing. Ik had twee herkansingen van de vorige periode en ik heb ze allebei gehaald met een 7! Dat weekend moest ik nog twee verslagen inleveren en daar had ik veel stress van, ik moest namelijk het hele weekend werken. Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen (gelukkig)!

Afgelopen week had ik op dinsdag en donderdag tentamens. Ook die heb ik allebei gehaald. Nu zit er anderhalve week tussen tot ik mijn laatste tentamen heb. Het tentamen is een performance toets. Je kan die toets dus wel voorbereiden, maar het is niet een leer toets.

Ik had ook nog een verrassingsfeestje voor een vriendin die jarig was én terug kwam uit Finland. Ze was echt heel verrast en het was leuk om met iedereen weer te kletsen!

Mijn vriendinnen en ik besloten heel spontaan om naar de bios te gaan. Hoewel ik niet super graag naar de film ‘Babydriver’ wilde, was het echt een hele leuke avond! Dat kwam denk ik vooral omdat het een spontaan idee was en het ontzettend gezellig was.

Ik doe nu ook veel dingen met mijn zusjes samen en dat is ook echt heel gezellig! Ik ben wezen shoppen en ze helpen mij met foto’s maken voor mijn blog en instagram. Ik heb bedacht dat ik een feed wil op instagram (en let me tell you, het is best lastig)!

Door alle tijd die ik nu heb komt mijn creatieve brein weer tot leven en daar ben ik echt blij mee. Ik heb zoveel leuke ideeën in mijn hoofd die ik graag wil gaan uitwerken. Daarnaast heb ik nu echt uren de tijd om gitaar te spelen, te fotograferen, tekenen, lezen. I love it!

Ik ga ook nog deze zomer op vakantie. We gaan roadtrippen naar Ljubljana, daar zitten we vervolgens twee dagen. Dan rijden we door naar de bergen (richting Lake Bled), daar zitten we vervolgens een week en dan rijden we door naar een week Toscane. Vanuit Toscane gaan we nog twee dagen naar Turijn. Dan is de pret toch echt voorbij en rijden we weer naar huis. En tips zijn natuurlijk altijd welkom 😉

Wat zijn jullie plannen deze zomer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s