Toffe wereldkaarten!

IMG_2315-1

Toen ik een mailtje van wereldkaarten.nl kreeg, met daarin de vraag of ik met hen wilde samenwerken werd ik heel erg blij! Mijn allereerste samenwerking, en dan ook nog iets wat ik echt ontzettend gaaf en leuk vind, namelijk deze wereldkaarten!

Ik mocht zelf iets uitzoeken, ter waarde van 50 (!) euro. Ze hebben op hun website een hele ruime keus in designs en afmetingen. Daarnaast hebben ze nog verschillende materiaalsoorten (canvas, hout, aluminium, plexiglas of een poster). Zo kan je dus echt iets kiezen wat helemaal bij jou past!

Ik heb ervoor gekozen om een poster en een canvas te bestellen. Zo kan ik twee producten reviewen (leek mij wel leuk voor mijn blog!) en heb ik meteen weer wat leuks voor op mijn kamer.

IMG_2317

De producten kwamen heel goed verpakt in een koker en bubbeltjesplastic. Dit vond ik heel erg fijn, want zo weet je zeker dat je producten mooi aankomen!

De poster (60×40 cm) is heel erg stevig en hij hangt ook heel erg mooi. Ik heb hem aan mijn muur geplakt met Pritt poster buddies (#nospon haha). Je kan de poster natuurlijk ook gebruiken voor flatlays!

IMG_2324-1.JPGIk verbaasde me echt heel erg over de kwaliteit van het canvas, het is echt heel erg mooi! Het formaat (40×30) vind ik ook perfect voor op mijn kamer.

Voor de poster betaal je €14,95. Voor de canvas betaal je €34,95. Persoonlijk vind ik de producten redelijk prijzig, maar je krijgt wel een product met een goede kwaliteit! Ook erg leuk om cadeau te geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s