My week in pictures: Engeland

IMG_2012In de meivakantie ben ik een weekje naar Engeland geweest! Ik ben nu weer een week terug, maar het lijkt alweer veel langer geleden. Ik vond het heel fijn om even een weekje weg te zijn, leuke dingen te doen en ik heb natuurlijk weer foto’s gemaakt!

IMG_2024We (ik was met mijn ouders en zusjes) hebben deze week veel gewandeld, maar ik vond het niet saai. We zijn bijvoorbeeld naar de ‘Broadway Tower’ gewandeld (of misschien wel eerder geklommen!).

IMG_2036Ik vind de huizen in Engeland echt zo mooi!

Bath

IMG_2090We zijn ook nog een dag in Bath geweest. Een leuke en historische stad. Je kan hier de ‘The Roman Baths’ bezoeken. Dit is dé attractie van Bath!

IMG_2116IMG_2187‘Bath Abbey’

Ik vond deze gebouwen wel wat weghebben van Oxford (waar ik vorig jaar ben geweest). Als ik zou moeten kiezen tussen Bath en Oxford, vind ik Oxford toch wel leuker! Misschien een tip als je zelf een keer naar Engeland gaat? 🙂

IMG_2222‘The Circus’, hier staan alle huizen in een cirkel!

IMG_2253En ‘Royal Crescent’ is een straat waar de huizen in een halve cirkel staan, heel apart!

IMG_2262Soms kan donkere lucht juist heel mooi zijn!

IMG_2259En net als vorig jaar had ik weer een super lekker koekje van Ben’s Cookies. Dit keer had ik de ‘Cranberry & White Chocolate’

En dat waren mijn favoriete foto’s die ik graag met je wilde delen! (Want let’s be real, zo interessant is het ook niet om foto’s te maken van het wandelen, hahah! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s