Mijn favoriete series

MV5BZGM5Yjc5ZmItN2YyMi00NWQ2LWE2NTEtYjJhOGE3MzY0ZDZhL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_Wie houdt er nou niet van series kijken? Vandaag deel ik mijn favoriete series. Misschien zitten er wel series tussen die je (nog) niet kent. Ze zijn het in ieder geval allemaal waard om gekeken te worden!

Riverdale 

In het dorpje Riverdale wordt een moord op een jongen, Jason, gepleegd. Iedereen in het dorp raakt hierbij betrokken, zijn tweelingzus Cheryl, maar ook Archie en zijn vrienden . En dan komt er ook nog een nieuw meisje in Riverdale wonen… (bron foto)

QRDw0LdSpNIbEgcPmF7E2gaoFr8yf8kr41FB9qEnvQ1ASkam

Skam is een Noorse online serie. De verhaallijn is eigenlijk heel simpel: het gaat over middelbare scholieren. Maar de onderwerpen die aan bod komen in de serie zijn echt PRACH-TIG. Ook het concept is speciaal: iedere week komen er fragmenten op de site online. De tijd en dag waarop dit online komt, loopt precies gelijk in/met de serie. Aan het eind van iedere week komt de hele aflevering online. Alle personages hebben social media accounts waarop je ze kan volgen (bron foto).

Read Before UseThe Carrie Diaries

“Before there was sex, before there was the city, there was just me – Carrie, Carrie Bradshaw.”

Deze serie gaat over Carrie Bradshaw (van Sex and the City). De 16-jarige Carrie woont in Connecticut, een dorpje vlakbij New York. Haar moeder is overleden en dat verwerkt ze samen met haar vader en zusje. Met haar vrienden Mouse, Maggie en Walt start ze het nieuwe schooljaar. Maar wanneer het nieuwe schooljaar begint is er ook een nieuwe jongen op school én krijgt ze een stage in Manhattan. Hoe gaat ze dit allemaal combineren? (bron foto)

jane-the-virgin-coverJane the Virgin

Jane is een jonge, katholieke, vrouw. Haar hele leven staat op zijn kop wanneer ze per ongeluk wordt geïnsemineerd door haar gynaecoloog. Ze is dus zwanger terwijl ze nog maagd is. De gynaecoloog blijkt weer de zus te zijn van de biologische vader, Rafael. Rafael is getrouwd met Petra en Jane heeft ook een vriend: Michael. Alle relaties raken dus heel erg met elkaar verwikkeld. De vraag is ook of ze haar baby gaat houden?. Het is een hele grappige serie! (bron foto)

Welke series volg jij allemaal?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s