Travel Bucketlist

achtergrond.jpgIk vind reizen echt geweldig! Met mijn camera om mijn nek nieuwe plekken ontdekken. Er zijn nog zo veel meer plekken op de wereld waar ik heen wil, maar dit zijn de plekken waar ik nu het liefst heel wil!

Barcelona

Ik wil al heel lang naar Barcelona. Lekker zonnig en rondstruinen, Gaudi bekijken. Er hangt volgens mij een hele gezellig sfeer, en er is veel kunst te zien met vrolijke kleurtjes. Ik wil heel graag naar Parc Guell en natuurlijk Sagrada Familia!

Praag

Ik weet niet wat mij precies trekt aan Praag, maar ik wil er heel erg graag heen! Gelukkig is Praag best dichtbij, dus een bezoekje brengen zal vast wel lukken.

New York

The city that never sleeps! Zoveel te zien: Central Park, Vrijheidsbeeld, Times Square, Brooklyn Bridge, Empire State, MOMA, Grand Central Terminal (van Gossip Girl) Ik vraag me alleen wel af hoe leuk Amerika nu is met Trump als president…

Als ik de vlogs van Claire kijk, heb ik helemaal zin om naar NY te gaan, wat een stad!

Australië 

Helemaal aan de andere kant van de wereld. Een groot land en dus ook veel te zien. Naar Sydney wil ik zeker! En als alles goed gaat, loop ik over 1 of 2 jaar stage in Australië!

Heb je nog leuke tips? En wat staat op jou travel bucketlist?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s