Dit was mijn 2016. (Shawn Mendes ontmoet?!)

Wat gaat een jaar toch snel. 2016 was voor mij het jaar van concerten! Ik vind dit echt een leuke post om te maken, dus kijk mee!

shawn-mendes

DIT WAS ECHT EEN HOOGTEPUNT. MAN, MAN, MAN. NOG STEEDS BLIJ (straks meer).

Reizen

Ik ging een weekendje naar zuid-limburg met de hele familie, omdat mijn opa en oma 50 jaar waren getrouwd.

IMG_9080In de meivakantie ging ik naar Engeland, onder andere naar Oxford!

IMG_9706En in de zomervakantie naar Italië.

IMG_0008En ook nog naar Lissabon met een vriendin!

Concerten

dsc00399Op 23 april was mijn eerste ‘echte’ concert van The Vamps. Vorig jaar heb ik ze natuurlijk ook gezien, maar dat was niet een concert-concert. En dit was echt super leuk, gezellig en gaaf! Ik ging met een hele goede vriendin en we waren al heel vroeg in Amsterdam bij de HMH. Daar gingen we de hele dag in de rij zitten, met nog meiden van het vorige concert. En ik stond echt zo vooraan!

dsc00711-kopie-2En net als vorig jaar, ging ik naar 5SOS. Vorig jaar zat ik in vak 203, dit keer in 103 (rij 1!). Super goed zicht zoals je ziet (ook al is deze foto wel ingezoomd, maar ach). Ik ging met 2 vriendinnen, we zijn alle 3 fan dus dat was gezellig!

dsc00770Next: Pinkpop! Mijn vader wilde heel graag naar Pinkpop omdat de Red Hot Chili Peppers kwamen, dus vroeg hij wie er mee wilde en dat wilde ik wel! Ik vond echt dat er een super leuke sfeer hing en een goede line-up!

dsc00797Zoals James Bay! Ik ben na Pinkpop echt veel naar hem gaan luisteren.

dsc00812RHCP-spektakel.

screenshot_2016-09-18-01-55-37En weer naar een concert, het houdt niet op hahah! Dit keer 538 live XXL, want Shawn Mendes kwam en ik wilde zoooooo graag naar Shawn. Later werd ook nog bekend gemaakt dat Kensington kwam, dus dat was echt top! Ik ging met mijn beste vriendinnen en ik heb zo hard meegeblèrd en gegild.

dsc01352En als laatste: Teske in Tivoli!

Persoonlijk

Mijn 4 verstandskiezen moesten eruit, maar ik vond het echt meevallen (gelukkig)!

Ik haalde mijn propedeuse en mijn rijbewijs!

Ik stopte met mijn bijbaantje (na 2 jaar hier gewerkt te hebben). Vervolgens had ik een nieuw bijbaantje en ik heb het zo erg naar mijn zin daar!

Toen ik in de trein terug zat van Teske zag ik dat allemaal mensen Shawn hadden ontmoet, want hij was in Nederland voor de EMA’s. Ik wilde dat ook zo graag! Mijn zusje zei nog tegen mij: ‘Dat krijg jij ook een keer hoor!’. En ze had gelijk (thanks sis)!

shawn-mendesshawnEn ja, ik weet dat beide foto’s niet helemaal scherp zijn, maar ach, who cares? IK HEB EEN SELFIE MET SHAWN MENDES.

2016, ik vond je heel erg leuk! Op naar 2017!

Een gedachte over “Dit was mijn 2016. (Shawn Mendes ontmoet?!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s