Kerstkriebels

img_7549

Jongens, wat gaat de tijd toch snel. Nog maar een paar dagen en dan is het kerst! Sinds 6 december staat de radio al op Skyradio en mijn vader wordt er helemaal gek van. Ik word er juist zo vrolijk van!

Ik houd van kerst, al die gezellige lichtjes, samen de kerstboom versieren (en vergeet het eten niet, heel belangrijk!). En natuurlijk vlogmas! Voor de mensen die niet weten wat vlogmas is: Youtubers vloggen van 1 december tot kerst, een soort adventkalender dus!

Afgelopen weekend bakte (en versierde) ik deze gemberkoekjes:

img_1380
img_1375

Beide kerstdagen vier ik bij mijn opa’s en oma’s, samen met de hele familie. Gezellig! Wat ga jij doen met kerst? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s