Oxford in 1 dag!

IMG_9080

Afgelopen week was ik in Engeland. Ik was ook een dagje in Oxford! Ik vond het echt een geweldige plek. Overal mooie gebouwen. Het is bijna alsof je op de filmset van Harry Potter of openluchtmuseum loopt. En wat hadden we geluk met het weer! 😀

IMG_9055
IMG_9060

Dit soort gebouwen heb je overal in Oxford. Je moet er wel van houden. Als je hier niet van houdt zou ik er niet zo snel heen gaan. Ik vind het in ieder geval geweldig!

IMG_9067

IMG_9076The Divinity School was eigenlijk gebouwd als college zaal. Twee scenes van Harry Potter zijn hier geschoten. Hogwart’s infirmary (The Philosopher’s Stone) en de ballroom dancing class (The Goblet of Fire). Ik heb geen enkele film van Harry potter gezien, dus het komt mij niet bekend voor. Alsnog hartstikke mooi!

IMG_9080Christ Church. ALLES.IS.ZO.MOOI. Ik was hier helemaal gelukkig.

IMG_9105Ook dit bij Christ Church en is een deel van de universiteit. Je zal hier maar studeren, wauw!

IMG_9115Binnen in Christ Church. Hier heb je ook The Great Hall en hierop is The Dining Hall van Harry Potter geïnspireerd.

IMG_9157In ‘Covered Market’ zit Ben’s Cookies. Mega grote koekjes met (warme) chocola. Dit was de Chocalate & Nuts. Ik wilde graag een mega lekkere food foto maken, dat is volgens mij wel gelukt, haha!

IMG_9162En we gingen eten bij Bills. Dit was mijn (veggie) halloumi humus burger.

IMG_9168En het lekkerste natuurlijk voor het laatst 😉 Eton Mess!

Oxford is niet heel erg groot, maar je bent al snel een dag kwijt aan alle gebouwen bekijken en rondlopen. Ik was nog graag Oxford University Museum of Natural History gegaan, maar dat is helaas niet meer gelukt. Zeker een goede reden om terug te gaan!

Een gedachte over “Oxford in 1 dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s