Dit was mijn 2015.

Nu het einde van 2015 in zicht is, leek het me leuk om nog even terug te kijken naar mijn hoogtepunten van dit jaar. 2015 was een jaar waarin ik veel dingen heb gedaan die ik leuk vind: naar concerten en reizen!

IMG_8267

In februari ging ik naar het afscheidsconcert van Acda en de Munnik. Blijven toch helden!

DSC07945

In mei naar het 5SOS (a.k.a 5 seconds of summer) concert. Nog op het laatste moment kaartjes weten te scoren! En wat gaaf om eindelijk je favoriete band live te zien, het was echt een avondje genieten. Volgend jaar ga ik weer! (en ik heb er nu al zin in!!)

Vervolgens was ik geslaagd voor de HAVO! Ondanks dat ik de middelbare school leuk vond, had ik toch wel zin om aan iets nieuws te beginnen. Maar natuurlijk eerst op vakantie!

IMG_9228

En dat was naar Londen samen met mijn vriendinnen. Dit was ook meteen mijn eerste keer vliegen en de eerste vakantie zonder ouders!

louis

In Londen kwamen we Louis tegen, wat ik toch nog steeds heel tof blijf vinden!

wpid-wp-1437542351009.jpegDaarna op vakantie naar Thailand! Dit was een hele bijzondere ervaring, meer kan je hier lezen.

Toen de vakantiepret voorbij was, was het toch echt weer tijd voor school. Dat betekende natuurlijk ook een nieuwe studie (ergotherapie). Ik vond dat in het begin heel erg spannend. Een nieuwe omgeving en nieuwe mensen, maar nu heb ik het ontzettend naar mijn zin. Ik weet heel zeker dat deze studie helemaal bij mij past. Ik was in het begin een beetje bang dat de studie tegen zou vallen omdat ik er best veel van verwachte, maar dat was (en is) gelukkig helemaal niet!

DSC08012.JPG

En ook naar mijn andere favoriete band: The Vamps in Paradiso! ( en waar ik volgend jaar ook weer naartoe ga!)

Dit zijn toch wel mijn hoogtepunten uit 2015. In 2016 ga ik in ieder geval weer naar 5SOS en The Vamps, en hopelijk ook weer op vakantie met mijn vriendinnen (Londen squad goes -vul hier bestemming in-)! Daarnaast hoop ik natuurlijk mijn propedeuse te halen! Wat waren jou hoogtepunten van 2015?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s